Bulgogisåsrecept - Why buy it when you can make it?

Bulgogi Sås

ingredienser:

1 tsk kinesiska bönpasta

2 tsk sesamolja

3 msk sojasås

2 msk vatten

2 msk risvin

2 tsk sesamfrön, rostade och malda

2 tsk lök, finhackad

1 tsk chilisås

2 små vitlöksklyftor, krossade

Socker efter smak

Salt efter smak

metod:

Använd en liten skål att blanda i sesamolja och soja i. Blanda vattnen, risvin, kinesisk bönpastaa sesamfrön, chilisås och salladslök. Gör en fin smet genom att krossa vitlöken med socker och salt. Rör i krossad vitlök, blanda väl och servera i små enskilda sås rätter.


bild tagen från Ifood.tv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0